Kul

Min pojkvän jobbar på vardagarna och jag har inga vänner som bor nära lol. Ingen som tycker det är värt att höra av sig till mig först iallafall. Vet att det är mitt fel men ändå. Not funny

Mmmm

Mjölkchoklad, daim, schweizernöt och nån slags sur grej! Plus en macka. Easy A på tv nu :) har girl night med mig själv! Tror inte jag kan få D att stänga av datorn för att kolla på den här filmen haha.




Woho

Hejhej. Dom senaste dagarna har jag spenderat i sängen, har bara gått upp för att röka, äta och gå på toa. Kul liv ja. Men det är deppigt så tänker inte skriva mer om det. Idag tog jag och min kära pojkvän oss in till stan, köpte glass, promenerade runt, genom en 4hgård och så hittade vi en outletbutik. Fick med mig ett blommigt linne. Sen blev det middag och vandringen fortsatte, tills vi hamnade vid bussen och for hem. Ligger i soffan nu och har ont i fötterna, D spelar datorspel. Snart är det choklad-dags! Perfekt på en tisdag. Vilken dag som helst faktiskt.




Studenten















Orkar inte skriva något men det var asbra och kul och så vidare. Hoppas verkligen att man lyckas hålla kontakten med dom flesta också. En del är det garanterat att jag håller kontakten med iallafall (ja till exempel Ironexic.blogg.se ♥). Blev ingen utgång på kvällen, men det var toppen ändå.